Rupes BigFoot Mini LHR75 m/taske

På lager

3.998,75 kr
Varenummer : LHR75E/DLX

LHR 75E er poleringsmaskinen til vanskelige former og til pletreparationsoperationer. LHR 75E er et must for alle detaljer, der ønsker at opnå perfekte resultater, selv i de sværeste områder. 12mm-banen, kombineret med RUPES-tilbehør og forbrugsvarer, opnår hurtige resultater på områder som frontpaneler osv.


I denne produkt varriant får man også en stor Rupes BigFoot taske i kvalitets stof, så man kan have den lille maskine samt alt sit poleringsudstyr med.


 

Produktbeskrivelse

ELEGANT DESIGNET
Med sine skridsikre gummiindsatser på frontgrebet er LHR 75E perfekt til alle poleringsoperationer i svært tilgængelige områder. Brugeren kan arbejde i perfekt komfort for at opnå de bedst mulige resultater.

ON-OFF SWITCH LOCK
Skridsikker gummi sikrer tænd / sluk-håndtaget på BigFoot maskinen en kontrolleret blød start, der giver føreren fuld kontrol over værktøjet.

MAKSIMAL FLEXIBILITET
Takket være bagpladen med lille diameter er LHR 75E perfekt til poleringsopgaver på små og indviklede områder. De små maskindimensioner og 12 mm kredsløb giver en behagelig håndtering og nøjagtighed i detaljeret polering.

ELEKTRONISK HASTIGHEDSKONTROLMODUL
Hastighedsregulatoren er både praktisk og nem at bruge. Poleringshastigheden kan også let justeres uden at afbryde arbejdet.

DESIGN
Opmærksomheden på detaljer er ikke begrænset til kun det innovative og attraktive design. De moderne linjer og enestående teknisk kvalitet kombineres med en række detaljer, der er resultatet af omhyggelig forskning, der sigter mod at opnå maksimal førerkomfort. De skridsikre gummiindsatser er mange og har mange funktioner. Især indsatsen på maskinkroppen bruges til at understøtte poleringsmaskinen, når den placeres på en overflade.