Kärcher Højtryksrenser K 5 Full Control

Ikke på lager

Specialpris 2.849,00 kr
Pris: Før 3.800,00 kr
Varenummer : 1.324-509.0

Med den nye højtrykspistol er det enkelt at justere trykket med fingeren, og du kan vælge imellem SOFT, MEDIUM, HARD og påføring af rengøringsmiddel (MIX). K5 er ideel til rengøring af haveredskaber, cykler, havemøbler, motorcykler og biler med en rengøringskapasitet på ca. 40 kvadrameter i timen. Arbejdstrykket er på 145 bar og den maksimale vandmængde er på 500 l/t. Maskinen er udstyret med robust vandkølet motor og PremiumFlex højtryksslange i blødt materiale, der er nem at rulle ud og ikke knækker. Det moderne design med lavt tyngdepunkt og den smarte slange gennemføring sikrer høj stabilitet. Endelig er den nem at transportere eller opbevare med sit aluminiums teleskophåndtag og ekstra bærehåndtag.  • 3 tryk niveaer og Mix indstilling til rengøringsmiddel sikrer den rette indstilling til opgaven

  • Trykket reguleres nemt ved at dreje på Vario Power lansen

  • Nem og hurtig påføring af rengøringsmiddel

  • Kärcher rengøringsmidler øger effektiviteten og beskytter overfalden

  • Teleskop håndtag lavet i kvalitetsaluminium med behagelig højdejustering

Produktbeskrivelse

Højtryksrenser, 145 bar, Højtrykspistol, G 145 Q Full Control, Vario Power lanse, Dirt Blaster, Højtryksslange, 8 m, Rengøringsmiddel påføres via, Plug 'n' Clean system, Teleskop håndtag, Vandkølet motor, Integreret vandfinfilter, Haveslangeadapter A 3/4"

Med den nye højtrykspistol er det enkelt at justere trykket med fingeren, og du kan vælge imellem SOFT, MEDIUM, HARD og påføring af rengøringsmiddel (MIX). K5 er ideel til rengøring af haveredskaber, cykler, havemøbler, motorcykler og biler med en rengøringskapasitet på ca. 40 kvadrameter i timen. Arbejdstrykket er på 145 bar og den maksimale vandmængde er på 500 l/t. Maskinen er udstyret med robust vandkølet motor og PremiumFlex højtryksslange i blødt materiale, der er nem at rulle ud og ikke knækker. Det moderne design med lavt tyngdepunkt og den smarte slange gennemføring sikrer høj stabilitet. Endelig er den nem at transportere eller opbevare med sit aluminiums teleskophåndtag og ekstra bærehåndtag.

  • 3 tryk niveaer og Mix indstilling til rengøringsmiddel sikrer den rette indstilling til opgaven
  • Trykket reguleres nemt ved at dreje på Vario Power lansen
  • Nem og hurtig påføring af rengøringsmiddel
  • Kärcher rengøringsmidler øger effektiviteten og beskytter overfalden
  • Teleskop håndtag lavet i kvalitetsaluminium med behagelig højdejustering

 

Tekniske data

Anvendelse Privat
Motortype El
Strømtilslutning 230 Volt
Tilslutningseffekt 2100 Watt
Driftstryk 20-145 bar
Max. tryk 145 bar
Vandforbrug 500 liter/time
Max. indløbstemperatur 40 grader
Mål (l x b x h) 397 x 305 x 584 mm
Vægt 12,67 kg