Rupes LH19E/STN

På lager

3.248,75 kr
Varenummer : LH19E/STN

RUPES LH19 Rotary Polisher er den tredje generation af dobbelt reduktions gear og bruger en kraftfuld og pålidlig RUPES-designet 1200 watt motor.


Rent praktisk giver dette brugeren mulighed for at fordoble drejningsmomentet (2 til 1 reduktion som ved en transmission) og fordoble motorhastigheden, hvilket giver bedre køling. Ved den laveste hastighedsindstilling, med lidt tryk på den progressive trigger, kan værktøjet fungere effektivt så lavt som 100 omdr./min cirka.

Produktbeskrivelse

RUPES LH19 har en motor med højt drejningsmoment, kompakt design, førsteklasses ergonomi og et letvægtshus og er en af ​​de mest dygtige og manøvredygtige poleringsmaskiner på markedet. Dens lette og kraftige design gør det til den ultimative roterende poleringsløsning til en række industrier, herunder bildetaljer, kollisionsreparation og efterbehandling, marine og mere.

Rotationsmaskiner har typisk hurtigere hastighedsindstillinger sammenlignet med dual action poleringsamskiner. Selvom dette giver mulighed for forbedret slibeevne, kan det være alt for aggressivt for mere følsomme detaljeringsopgaver. Dette resulterer ofte i, at der kræves to maskinpoleringsmaskiner, en roterende og en dobbelt handling for at fuldføre et job. Dog ændrer RUPES LH19 BigFoot det.

RUPES BigFoot LH19E rotary poleringsmaskine har et højt drejningsmoment, kompakt design i et let hus. Dette gør det til en af ​​de mest dygtige og manøvredygtige roterende poleringsmaskiner til rådighed og er velegnet til brug i en række applikationer, herunder bildetailing og marine.

RUPES BigFoot LH19E Standard Kit inkluderer to polerpuder og to forbindelser, der er designet til at arbejde sammen for at fuldføre selv de mest udfordrende detaljeringsopgaver.