Rupes Mille - Forced Rotation

På lager

5.561,25 kr
Varenummer : LK900ES/STN

Ved at slutte sig til BIGFOOT-værktøjsfamilien for at bygge bro over kløften mellem roterende og frit roterende polermaskiner giver Mille en balance mellem kraft, ergonomi og kapacitet til brugeren, der ønsker en geardrevet løsning. BIGFOOT Mille byder på et bredt udvalg af nye, innovative funktioner samt en revolutionerende rotationsbevægelse med uret, og leverer kraftig fjernelse af defekter, alsidighed og ensartet ydeevne i en ergonomisk pakke designet med bruger komfort og effektivitet i førersædet.


 

Produktbeskrivelse

TANDHJULSDREVET

Bagpladen følger en bane (hvis udslag afhænger af afstanden mellem drivakslens rotationsakse og rotorskivens centrale akse) og er samtidig tvunget til at rotere omkring sin egen centrale akse (typisk på grund af brugen af ​​et gear). Antallet af orbits ved hver omdrejning på disken er altid konstant og afhænger af parametrene for det anvendte gear.

Gearbevægelsen er mere aggressiv på overflader i forhold til den tilfældige orbital bevægelse og genererer et generelt højere vibrationsniveau.

 

CLOCKWISE ROTATION

BIGFOOT Mille bruger en specielt designet elmotor, udviklet internt af RUPES. Dette design giver mulighed for en rotationsbevægelse med uret, som oversættes til øgede niveauer af kontrol og komfort for brugeren. Mange af Rupes konkurrenters poleringsmaskiner har en rotation mod uret, og dette kan øge uønsket sidelæns bevægelse og derved svække brugeres udholdenhed.

 

9 METERS STRØM KABEL

Den nye Heavy Duty ekstra lange 9meter ledning, er yderst modtandsdygtig overfor slitage. Den længere ledning sparer tid og besvær, da brugeren ikke behøver at bruge ekstra forlængerledninger eller skift stikkontakt, når han polerer rundt i en bil.

 

ELEKTRONISK HÅNDTAGSKONTROL DIAL

Et helt nyt speed dial giver mulighed for at justere hastigheder til bestemte brugsscenarier. Skiven har større tal, en klikfølelse for at indikere hastighedsændringer og er placeret til ubesværet justering under poleringsprocessen.

 

PROGRESSIV TRIGGER

Tilføjelse af et ekstra niveau af kontrol inkluderer Mille en progressiv trigger. Dette nye udløserdesign fungerer som en gashåndtag, der giver føreren mulighed for at kontrollere hastigheder inden for min og maks hastigheden sat på speed dialen for at levere den nøjagtige ønskede hastighed og justere hurtigt efter behov.

 

DOBBEL GUMMESTØTTE

Hvert aspekt af Mille er taget i betragtning i designet, selv når værktøjet ikke bruges. To gummistøtter er placeret på maskinens krop for at holde den stabil, når du hviler på en vogn.

 

OBS: Dette er kun maskinen - Bagskiver og pads sælges seperat